کد خبر : 47322

ادنوک به صادرات LNG از کارخانه خلیج فارس خود ادامه می‌دهد

ادنوک به صادرات LNG از کارخانه خلیج فارس خود ادامه می‌دهد

پتروتحلیل- ادنوک به صادرات LNG از کارخانه خلیج فارس خود ادامه می‌دهد، حتی با وجود اینکه خصومت‌های جدید در منطقه، تولیدکنندگان را مجبور به محدود کردن ترافیک قابل مشاهده از طریق تنگه هرمز کرده است. این همان رئال پولیتیک در خلیج فارس است.

طبق داده‌های کشتی که توسط بلومبرگ گردآوری شده است، یک کشتی حمل LNG خالی متعلق به شاخه کشتیرانی ادنوک روز چهارشنبه پس از عبور از این آبراه در حالی که پخش‌کننده‌های موقعیت مکانی آن خاموش بودند، در خلیج فارس ظاهر شد. این یک عبور نادر است، زیرا ترافیک قابل مشاهده از طریق این تنگه اساساً از زمان حمله به یک کشتی LNG قطری در اوایل این ماه متوقف شده است.

در همین حال، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که بارگیری ادامه دارد. طبق تصاویر گرفته شده توسط کوپرنیکوس سنتینل-۲، یک تانکر روز جمعه در ترمینال صادراتی جزیره داس در امارات متحده عربی پهلو گرفته است. داده‌های کشتی که توسط بلومبرگ گردآوری شده نشان می‌دهد که در آن زمان هیچ کشتی موقعیت خود را در نزدیکی این پالایشگاه اعلام نمی‌کرد.

این تحرکات نشان می‌دهد که صادرکنندگان سوخت چگونه پس از فروپاشی مذاکرات صلح ایران و آمریکا که منجر به هدف قرار گرفتن تانکرها در نزدیکی تنگه هرمز شد، همچنان برای ادامه جریان حمل و نقل تلاش می‌کنند. این تنگه یک آبراه حیاتی است که حدود یک پنجم از عرضه جهانی LNG را در زمان صلح مدیریت می‌کند. کشتی‌های حمل و نقل به عنوان یک اقدام ایمنی و برای جلوگیری از شناسایی، به طور فعال‌تری مکان‌های خود را پنهان می‌کنند.

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار