کد خبر : 38919

برنامه ریزی بروج، صداره و اورپیک برای بازار پلیمر

برنامه ریزی بروج، صداره و اورپیک برای بازار پلیمر

پتروتحلیل- براساس گزارش رسانه ها، شورای همکاری خلیج فارس (جی سی سی) و عربستان سعودی در حال برنامه ریزی برای افزایش سهم بازار پلیمر خود به مقاصد جدید به ویژه آفریقا هستند.

به گزارش «پتروتحلیل»، با توجه به اینکه در آینده ای نه چندان دور، تحرکات بازار چین تغییر خواهد کرد، شورای همکاری خلیج فارس و عربستان سعودی در حال برنامه ریزی برای افزایش تولید پلیمر هستند.

این در حالی است که انتظار می رود ظرفیت جدید پلی اتیلن و پلی پروپیلن در شرق خاورمیانه ۲ میلیون تن به صورت سالانه در سال ۲۰۲۰ افزایش یابد.

در حال حاضر سه قدرت مهم منطقه در حال افزایش سهم خود در بازار پلیمر هستند، بروج ابوظبی که انتظار می رود ظرفیت تولید خود را دو برابر کرده و به ۴٫۵ میلیون تن در سال برساند، شرکت شیمیایی صداره عربستان نیز کارخانه جدید خود را در جبیل راه اندازی می کند و انتظار می رود ۲۶ واحد تولید مواد شیمیایی با ظرفیت ۳ میلیون تن در سال باشد. پالایشگاه عمان نفت و شرکت صنایع نفت (Orpic) هم سومین قدرت مهم منطقه است که انتظار می رود یک کارخانه جدید با ظرفیت تولید یک میلیون تن پلی اتیلن و پلی پروپیلن در سال راه اندازی کند.

ارسال نظر

آخرین اخبار
ادامه اخبار